tax in india




TAX STRUCTURE IN INDIA

1) Qus. : What are you doing? 

Ans.: Business.
Tax: PAY PROFESSIONAL TAX!
 
2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans.: Selling the Goods.
Tax: PAY SALES TAX!!
 
3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans.: From other State/Abroad
Tax: PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans.: Profit.
Tax: PAY INCOME TAX!
 
5) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans.: Factory.
Tax: PAY EXCISE DUTY!
 
6) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans.: Yes
Tax: PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
 
7) Qus. : Do you have Staff?
Ans.: Yes
Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
 
8) Qus. : Doing business in Millions?
Ans.: Yes
Tax: PAY TURNOVER TAX!
 
9) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans.: Yes, for Salary.
Tax: PAY CASH HANDLING TAX!
 
10) Qus. : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans.: Hotel
Tax: PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
 
11) Qus. : Are you going Out of Station for Business?
Ans.: Yes
Tax: PAY FRINGE BENEFIT TAX!
 
12) Qus. : Have you taken or given any Service/s?
Ans.: Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!
 
13) Qus. : How come you got such a Big Amount?
Ans.: Gift on birthday.
Tax: PAY GIFT TAX!
 
14) Qus. : Do you have any Wealth?
Ans.: Yes
Tax: PAY WEALTH TAX!
 
15) Qus. : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans.: Cinema or Resort.
Tax: PAY ENTERTAINMENT TAX!
 
16) Qus. : Have you purchased House?
Ans.: Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
 
17) Qus. : How you Travel?
Ans.: Bus
Tax: PAY SURCHARGE!
 
18) Qus. : Any Additional Tax?
Ans.: Yes
Tax: PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL &  SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!
 
19) Qus. : Delayed any time Paying Any Tax?
Ans.: Yes
Tax: PAY INTEREST & PENALTY

--  

posted under |

0 comments:

Newer Post Older Post Home
© Rakesh Patel NvndsR. Powered by Blogger.

Followers


Recent Comments